BU-HWA met bedrijfslogo/thema

Bovengrondse Uitstroomvoorziening Hemelwater Afvoer (BU-HWA).

De BU-HWA spuwers kunnen toegepast worden bij direct bovengronds afvloeien van hemelwater naar het plantsoen of verder samenwerkend in een systeem van watergeleide-tegels goten en wadi’s naar lokaal oppervlaktewater/buffering.

Ook kan de BU-HWA in eigen tuin ingezet worden als uitstroomvoorziening na hwa-afkoppeling, of als overstort na buffering met bv een ondergronds krattensysteem.

De afkoppeling met de BU-HWA spuwers is een hoogwaardige, duurzame en verantwoorde manier om bovengronds regenwater af te laten vloeien en past daarom zeer goed in klimaat-adaptieve, klimaat-robuuste en watertransitie projecten.

Door middel van het ondergrondse deel van het systeem op particulier erf is er geen aantasting van de tuinen. Integratie van de spuwer zelf kan bv in een haag, muur, grindkist of een hek aan het trottoir.

Dit zichtbaar en hoog esthetisch afkoppelen versterkt de identiteit van een stad, wijk, gemeente of straat. Daarnaast vergroot het de bewustwording van bewoners, het zet aan tot nadenken over hoe en wat en wat nog meer gedaan kan worden qua energie- en watertransitie.

CUSTOM MADE DESIGN:
We kunnen nav een korte design briefing het ontwerp van de voorplaten van de BU-HWA waterspuwers naar een bepaald thema aanpassen, denk hierbij aan de Mozartstraat, Haringvliet, Kikkerweg, Molenbuurt, Wilgenrijk, Kolgans (wijknaam).

Ook is het mogelijk een bestaand gemeentewapen, logo of ontwerp te gebruiken, we passen Uw thema dan aan zodat de specificaties van de spuwers voldoen aan de bouwkundige eis regenbui NEN 3215, en geven advies over plaatsing en vermogen van de spuwers.

Ook kunnen afmetingen zoals neklengte, grondsteek, grondanker naar wens aangepast worden.

BU-HWA waterspuwers worden toegepast bij nieuwbouw en renovatie projecten.

De BU-HWA is ISO 9001 uitgevoerd in een NEN-EN-ISO 1461 verzinkt dikwandig staal, voorzien van een grondanker en een inspectiedeksel met RVS IP65 kwartslagslot

De BU-HWA is eenvoudig en snel te monteren en te stellen op bv een PVC mof/verloopstuk of een zandputsysteem.

Prijs informatie / mogelijkheden / brochure

meer zoals dit