over rain-works

BuroJET is een industrieel ontwerpburo, met 25 jaar ervaring in de interieur- en de bouwsector, van concept- tot product ontwikkeling, educatie en advies. Ontwerpen van buroJET zijn o.a. beloond met een Good Design award en een German Design Award.

rain-works is een onderdeel van buroJET; rain-works is een ontwerp- en advies bureau werkende in het veld van klimaat adaptie; 
Rain works maakt project specifieke oplossingen in de vorm van brainstorms, advies en de ontwikkeling van fysieke producten.  Enkele van deze projecten zijn te vinden op deze website.

Wij kijken als ontwerpers, op een brede, grensverleggende manier. Met ons aanstekelijk positivisme kunnen we een grote rol spelen bij het aanpakken van de steeds urgenter wordende maatschappelijke vraagstukken rondom klimaatverandering en toenemende verstedelijking. Als U een vraagstuk heeft of een oplossing zoekt neem gerust contact met ons op.

Water rimpeling logo rain-works;
Naast dat deze waterrimpelingen fascinerend zijn om naar te kijken, symboliseren ze hier het effect wat onze adviezen/producten maken; de druppel in het midden is de veroorzaker; de implementering van het idee/concept/innovatie, deze zal doorwerken/rimpelen in het project, de wijk, uw bedrijf/instelling (en zichtbaar veranderingen veroorzaken.)
Deze innovatie is altijd een tijdelijk fenomeen totdat “de volgende regenbui” zich aandient…..  het is een ongoing traject, altijd in beweging, waarin keer op keer nieuwe verbeteringen en innovaties gedaan gaan worden.

Meerdere rimpelingen die elkaar raken staan weer symbool voor de samenwerkingen van de diverse partijen, waarin we elkaar versterken en op dat moment tot het beste resultaat komen.Bij rain-works werken we graag samen met onze klant, en alle stakeholders; deze symbiose zal het eindresultaat altijd sterker, mooier en waardevoller maken.

wil je meer weten?

rain-works team

Egbert-Jan Lam

Egbert-Jan Lam

Head designer, owner

Bouwkundige, BA of Art, Pluviofiel, professioneel hobby-kok, 25 jaar lang ervaring in het veld van Industrial Design, eigen studio buroJET, 11 jaar Docent PD Artez Hogeschool. Onze ontwerpen zijn bekroond met diverse internationale awards zoals  de prestigieuze “Good Design Award”, en de “German Design Award”

Jorine Oosterhoff

Jorine Oosterhoff

concept designer

BA of Art, zelfstandig product en concept designer. Werkt onder eigen label studio JORINE en als extern designer bij nationaal en internationaal gerenommeerde bedrijven.
Fantast, verhalenverteller, hobby tuinier, en dierenvriend.

Rik Pauwels

Rik Pauwels

concept designer

Industrieel product vormgever, BA of science. Mijn interesse voor ontwerpen uit zich niet alleen in het werk wat ik doe voor rain-works maar ook in mijn hobby’s, zoals Lego en modelbouw. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden op re-enactment evenementen, waar ik bezoekers laat proeven van historische gerechten.